Site icon Телеканал «ДніпроTV»

Люди з великим серцем: українські волонтери – супергерої сучасності

Українські волонтери нині дістають військовим чи не все найнеобхідніше. Навіть дефіцитні бронежилети, тепловізори, тактичні медзасоби та ще багато іншого. Тонни гуманітарних вантажів з усього світу щодня їдуть на фронт, аби у наших бійців було все, щоб стійко тримати оборону.

Волонтери – надійна підтримка та опора для наших захисників. Щодня вони ризикують життям та їдуть на передову, щоб нашим хлопцям було що їсти, у що вдягатися та на чому спати.

Ганна Павлова, координаторка з гуманітарних питань: «Зараз привезли гуманітарну допомогу. Ми знаємо що їм потрібно, в якій кількості. Привезли інвентар, привезли на чому спати, те, що їсти, те, що пити».

Українські бійці з радістю зустрічають волонтерів, які везуть допомогу з усього світу.

Боєць ТРО: «Очень интересно смотреть на лица ребят, когда нам привозят незнакомые для них люди. Так искренне. Товары, которые нам тоже приходят со всего мира на самом деле. Прикольно, когда они достают переводчик и с иврита переводят там какие-то вещи».

За словами наших воїнів, це ще велика психологічна підтримка. Волонтери надихають та дають зрозуміти воїнам, що вони не самі на полі бою.

Боєць ТРО: «Это люди, которые для нас – всё, и мы для них – всё. Мы их защищаем, они нам помогают”.