Site icon Телеканал «ДніпроTV»

Лікуватися з комфортом: у Дніпрі ремонтують медичні заклади

Лікуватися з комфортом! У Дніпрі оновлюють медичні заклади. Перш за все — для зручності пацієнтів. В одній з будівель, де розташовані одразу три амбулаторії, оновили всі. Загалом відремонтували 33 кабінети, а також коридори та господарські приміщення. 

Дніпрянка Олена все життя ходить саме до цієї амбулаторії. Сьогодні ж приємно вражена: медзаклад став сучасним та комфортним.

Олена, пацієнтка: «Дуже приємно, дуже світлі відтінки. Взагалі, дуже красиво. Відчувається, як наче європейська медицина».

Але не тільки пацієнтам стало комфортніше. Тетяна — сімейна лікарка, працює вже 15 років. Каже, що вперше за всю кар’єру в неї з’явився такий гарний кабінет.

Тетяна, сімейна лікарка: 
Ольга, лікарка: «Тут в нас проведена заміна вікон, заміна дверей, стелі, підлоги. Кожен кабінет у нас теж реконструйований, обставлений новими меблями. Також в кабінетах ми маємо жалюзі і кондиціювання».

Ремонтні роботи почалися в грудні минулого року коштом міського бюджету. За цей час вдалося оновити три амбулаторії, зокрема, понад 30 кабінетів, а також санвузли і коридори.

Читайте також: За чотири місяці понад 4,4 млрд грн: переселенці, котрі знайшли прихисток в регіоні, отримують допомогу на проживання