Site icon Телеканал «ДніпроTV»

«Ліга сміху» Кубок ректора УДУНТ»: у Дніпрі зібрались поціновувачі гумору

До Дніпра повернувся наймасштабніший гумористичний конкурс «Ліга сміху» Кубок ректора університету». Востаннє його проводили 4 роки тому. 7 команд з трьох вишів Дніпра об’єднались заради гарного гумору та сміху. 

Захід розпочався з виконання пісні «Червона калина» та Державного Гімну України. Жваві, активні, проте, трохи схвильовані студенти вже підготувались до виступу.
У команди «Еко-Хімікс» є традиція – перед виступом учасники підбадьорюють один одного та налаштовуються на гарну гру.

Команда «Еко-Хімікс»: «Перемогти звичайно хочемо, це без питань. А номер, як сказала моя соведуча, — це буде справжня магія. Дивіться уважно, бо хто знає, що може вийти взагалі з цього всього».

Сім команд з трьох вишів Дніпра об’єднались на сцені, щоб гарно жартувати, розважати глядачів та вибороти перемогу. Команда «Еко-Хімікс» — це мікс двох факультетів — економічного та хімічного. Катерина анонсує найсмішнішу сцену з виступу команди.

Катерина, учасниця команди «Еко-Хімікс»: «У нас дуже цікава сценка буде з гадалкою. Ми вважаємо її своєю козирною карткою, тому що учасниця, яка буде грати гадалку, дуже харизматична і цікава».

Журі оцінюватиме здатність команд розсмішити публіку. Зірковий член журі Кирило Ганін розповідає, як опинився на заході.

Кирило Ганін, актор, комік, блогер: «Я вночі спав і мені наснилося, що я мушу бути сьодні в Дніпрі. Вранці я прокинувся, мене тут зустріли, і я зрозумів, що це моє. Я чесний член журі. Головні умови — щоб було смішно. Буде смішно — клас, не буде смішно — ну, таке життя».

Станіслав Радзімовський, організатор, директор центру студентської творчості УДХТУ: «Це важливо для студентів, тому що 4 роки ковідні обмеження, повномасштабне вторгнення, і вони зовсім не бачили один одного».

Кубок ректора отримала команда «Удунтики». Чи будуть проводити Лігу сміху наступного року — поки невідомо.

Читайте також: ВООЗ передала гуманітарний вантаж для 10 лікарень Дніпропетровщини