Site icon Телеканал «ДніпроTV»

Ленд-ліз та інші програми підтримки України – це доказ, що свобода й нині уміє захищатися від тиранії – Зеленський

Президент України Володимир Зеленський у своєму зверненні розказав про поточну ситуацію на фронтах. За його словами, українські захисники зупиняють атаки ворога.

“Жорстка ситуація на Харківщині. Але в наших військових, у наших розвідників є важливі тактичні успіхи.На Донбасі окупанти роблять усе, щоб знищити будь-яке життя на цій території. … Для Лисичанська, Сєвєродонецька, Попасної, Краматорська, Слов’янська, Мар’їнки та всіх інших міст і громад Донбасу, які російські війська хочуть перетворити на руїни, у цій війні вирішується абсолютно все”, — наголосив він.

Він подякував США за ленд-ліз, який допоможе боротися проти окупантів на території України..

“Я впевнений, зараз ленд-ліз допоможе Україні та всьому вільному світу подолати ідейних спадкоємців нацистів, які розв’язали війну проти нас на нашій землі. Ленд-ліз та інші програми підтримки України – це конкретний доказ того, що свобода й нині уміє захищатися від тиранії”, — зазначив Зеленський.

Президент відреагував на дефіцит палива на заправках. Він повідомив, що, за словами урядовців, протягом тижня, максимум – двох буде забезпечена така система постачання пального в Україну, яка зможе не допускати дефіциту.