Site icon Телеканал «ДніпроTV»

Квітуча весна на берегах Дніпра: на набережній зацвіла сакура

На набережній Дніпра зацвіли сакури. В Японії, на батьківщині цих мальовничих рослин, це вважають початком теплої пори року. Японці з різних куточків своєї країни з’їжджаються на масштабні фестивалі, присвячені цвітінню. Дніпряни також не оминають увагою квітучі вишні, що прикрашають наше місто.

«З наближенням квітня мешканці та гості Дніпра з нетерпінням чекають на одне з найкрасивіших явищ природи — цвітіння сакури».

Пікнік, заняття спортом та прогулянки під квітучою сакурою — є популярною розвагою містян цієї пори року. Набережна Дніпра перетворилася на яскраве видовище. Люди користуються нагодою та здійснюють довгі прогулянки.

Карина, дніпрянка: «Краса неймовірна. Дуже приємно ходити, дихати цим прекрасним запахом. Чудово спостерігати таку красу. Ще скоро розквітнуть тюльпани, буде взагалі неймовірно. Дякую за можливість ходити набережною в такій красі».

Пані Неля робить фотографії квітучих дерев. Далі надсилає їх подругам, аби ще раз нагадати: Дніпро квітує, і навіть війна не завадить жити повноцінно.

Неля, дніпрянка: «Хочу показати їм, як у нас красиво на набережній, які цвітуть дерева і як добре у нас. Ми сподіваємося, що буде мир і все буде добре!»

Сезон цвітіння сакур нетривалий. Тож містяни мають лише три тижні, аби помилуватися східними красунями.

Читайте також: Городина на підвіконні: що можна виростити вдома