Site icon Телеканал «ДніпроTV»

КП «Дніпроводоканал» йде назустріч боржникам і пропонує укласти договір на реструктуризацію

Борг у сотні мільйонів гривень. Таку значну суму винні жителі міста підприємству «Дніпроводоканал». Розуміючи складнощі, викликані повномасштабною війною, у КП вирішили піти назустріч боржникам – розрахуватись можна частинами. 

В абонентському відділі Соборного району Дніпра можна отримати відповіді на питання щодо нарахувань за послуги водопостачання та водовідведення. І саме тут можна оформити оплату боргів частинами.

Ольга Хавлюк, начальниця абонентської служби Соборного району: «Водоканал надає змогу абоненту-боржнику скласти договорі реструктуризації, надає документи, які підтверджують його спроможність оплати. Приймається рішення щодо строків реструктуризації».

За останні три роки уклали вже майже 900 таких договорів між споживачами та підприємством на суму понад 11 мільйонів гривень.

Юрій Рескаленко головний інженер КП «Дніпроводоканал»: «Загальна заборгованість складає близько 800 мільйонів — це дуже колосальна сума для нашого підприємства. З них 709 мільйонів — це тільки населення. Юридичні особи — ще близько 93 мільйонів гривень».

Для укладання договору реструктуризації споживач може звернутись, як в абонентські служби підприємства, так і до центрів абонентських послуг.

Читайте також: Понад 1,4 тис археологічних об’єктів Дніпропетровщини внесли до Держреєстру нерухомих пам’яток України

https://www.youtube.com/watch?v=4M5gZk69IQ0