Site icon Телеканал «ДніпроTV»

Котельні Дніпра готові до опалювального сезону

Котельні Дніпра готові до опалювального сезону. Тепло до будинків дніпрян подадуть, як тільки середньодобова температура протягом трьох днів не перевищуватиме 8 градусів. Ймовірно, це станеться в перших числах листопада.

У Дніпрі завершились усі підготовчі роботи до старту опалювального сезону. Котельні готові подавати тепло в оселі дніпрян, як тільки середньодобова температура протягом трьох днів не перевищуватиме 8 градусів.

Людмила Нечмиря, майстриня теплової дільниці: «Всі будинки заповнені, всі адмінбудівлі заповнені, котельня і теплові мережі заповнені. Тобто, якщо завтра буде наказ увімикнути опалення, ми його включимо. І сподіваємося на те, що зиму ми пройдемо на відмінно. А якщо, не дай боже, щось трапиться, то всі чудово знають, що ми працюємо. Буває, і добу не йдемо додому, а усуваємо аварію».

Ця котельня забезпечує теплом близько 70 будинків, 1 лікарню, пологовий будинок, 2 школи, 2 дитячі садочки та близько 5 адміністративних установ. Тому до надзвичайних ситуацій тут готові.

Андрій Клименко, директор КП «Теплоенерго»: «На цій котельні були виконані роботи по ревізії котлів, насосне обладнання новеньке стоїть, отревізіровано все. На ній також ми спостерігаємо електричний генератор, який вже другий сезон буде підстраховувати, не дай бог, щось трапиться. Минолого року він тянув і будинки, і пологовий будинок. Він потужний, на ньому може котельна на максимальному режимі працювати зі всіма насосами, зі всім обладнанням».

Скоріш за все, опалювальний сезон розпочнеться в перших числах листопада.

Читайте також: Розраховане на 50 осіб: у Дніпрі перевірили найпростіше укриття у Міській станції юних техніків