Site icon Телеканал «ДніпроTV»

Корупційна схема в ДСНС: служба виступила з офіційним зверненням

Державна служба з надзвичайних ситуацій виступила зі зверненням у зв’язку з оголошенням Службою безпеки України підозри посадовим особам ДСНС. Про це повідомляє пресслужба відомства.

У ньому ДСНС заявляє про готовність сприяти розслідуванню цієї справи та ініціює передачу всіх необхідних для ведення розслідування документів усім компетентним органам.  

“Державна служба України з надзвичайних ситуацій вдячна Службі безпеки України за професійно проведенні спільні з ДСНС заходи щодо посадових осіб, які, починаючи з 2020 року, налагодили канали неправомірної вигоди. 

В умовах ведення бойових дій СБУ продовжує діяльність, спрямовану на виявлення та запобігання вчиненню злочинів, зокрема, у сфері службової діяльності. 

Кожна посадова особа, яка порушує Закон, повинна нести відповідальність. ДСНС запевняє у готовності всіляко сприяти розслідуванню цієї справи. Ми самі ініціюємо передачу всіх необхідних  для ведення розслідування документів усім компетентним органам.  

В ДСНС та СБУ спільна мета – безпека людей та держави. І ми завжди стоятимемо пліч-о-пліч задля її досягнення”, — йдеться у повідомленні.

Раніше повідомлялося, що СБУ ліквідувала масштабну корупційну схему в Державній службі з надзвичайних ситуацій. Злочинна діяльність полягала у системному вимаганні хабарів від підприємців за погодження дозвільної документації. 

Читайте також: У Синельниківському районі на касетному боєприпасі підірвався 17-річний хлопець