Site icon Телеканал «ДніпроTV»

Конфліктом між двома ученицями школи №76 у Дніпрі займається поліція

Інцидент трапився 13 жовтня в школі №76. Про подію розповіла на фейсбук-сторінці «Батьки SOS» Альона Мукасєєва, мама однієї з дівчат.

Як йдеться в повідомленні, 13 жовтня її доньку Діану побила однокласниця на уроці фізкультури. Проте, за словами постраждалої дівчинки, вчителька фізкультури та класна керівниця Тетяна Кривуля не відреагували на інцидент належним чином. Після цього мати дівчинки відвела її до травматолога, який заключив, що постраждала отримала сильний забій та гематому.

Жінка спробувала зателефонувати мамі дівчинки, з якою у її доньки виник конфлікт, проте розібратися з батьками в неї не вийшло.

«Я як мама хотіла розібратися і з’ясувати причину такої жорстокості у мами дівчинки Ангеліни, яка побила мою дочку. Але замість вибачень почула в телефон нетверезу нецензурну лайку і що “якщо б’є, то правильно робить”», — розповідає пані Альона.

25 жовтня адміністрація школи запросила її розібратись у ситуації, де, як вона розповідає, керівництво школи почало обвинувачувати в інциденті доньку жінки.

За словами мами четвертокласниці, за час навчання в цій школі в її доньки неодноразово ставалися конфлікти із класною керівницею. Вона розповідає, що вчителька не випускала дівчинку в туалет під час уроків. Щоб менше ходити до вбиральні, школярка перестала пити воду. Внаслідок цієї ситуації в дівчинки виникли проблеми зі здоров’ям.

Як зазначають в адміністрації школи, конфліктом між двома дівчатами вже займається поліція. За їхніми словами, факт бійки наразі не підтверджений, проте розголошувати деталі вони не мають права.

В адміністрації також зазначили, що минулорічний конфлікт вирішився у присутності поліції, адміністрації школи, психолога та класної керівниці.

«Дівчинка зізналася в тому, що сказала неправду мамі, та у свою чергу вибачилася перед класним керівником. Про це був складений протокол, який зберігається в поліції», — йдеться в повідомленні.

Читайте також: У Дніпрі школяр побив вчительку за зауваження під час уроку з музики