Site icon Телеканал «ДніпроTV»

Конфлікт жителів Дніпра з криміналітетом через бомбосховище

Закрили бомбосховище. За минулу добу ціла низка дніпровських видань повідомила про ймовірний конфлікт мешканців Мануйлівського проспекту міста з представниками місцевого кримінального світу.

Для жителів навколишніх будинків люди облаштували укриття задля безпеки під час численних повітряних тривог. Однак, у це місце швидко приїхали люди, яких пов’язують з Олександром Петровським, також відомим як «Нарік», повідомляє Дніпровська Панорама. За інформацією видання, молодики повідомили мешканцям: поряд з бомбосховищем розташувалося кафе, і рятівний підвал чомусь не може працювати поряд із закладом. Відтак, під тиском бандитів люди були змушені зачинити бомбосховище.

ЗМІ також повідомляють, начебто зловмисників, які змусили людей припинити роботу укриття, «Нарік» особисто організував з Відня. А сам Олександр Петровський, чоловік призовного віку, разом з частиною власного організованого злочинного угруповання незаконно втік за кордон відразу після початку повномасштабного вторгнення росіян в Україну.