Site icon Телеканал «ДніпроTV»

Комунальники Дніпра вже займаються озелененням міста

За завданням міського голови Бориса Філатова комунальники міста наводять лад на ввірених їм територіях в межах програм «Чистий Дніпро» та «Дніпро Квітучий».

Сьогодні черговий по місту Олексій Самілик, заступник директора департаменту благоустрою та інфраструктури ДМР, проінспектував роботу співробітників КП «Міськзеленбуд», які наразі працюють на алеї біля монумента «Вічної слави».

Тут проводяться роботи з розгортання троянд. Озеленювачі підприємства восени підгортали кущі для того, щоб рослини не вимерзли під час зимових морозів.

Окрім цього, комунальники перекопують міжряддя кущів для покращення поливу та займаються обрізання троянд на 2-3 бруньки. Такі роботи проводяться для того, щоб видалити підмерзлі в зимовий період пагони та залишити сильніші, життєздатніші бруньки для формування майбутнього куща та утворення більших квітів.

Біля монумента Вічної слави трояндових кущів аж 457, тому якісне виконання цих робіт дозволить містянам вже зовсім скоро насолоджуватися прогулянками центром міста.

Читайте також: У Дніпрі від удару окупантів загорівся ангар: пожежу гасили пів сотні рятувальників.