Site icon Телеканал «ДніпроTV»

Комунальники Дніпра шукають нових спеціалістів для покращення життя у місті

Чисті вулиці міста, тротуари та узбіччя. Щодня вулиці Дніпра чепурить ціла команда комунальників. З ранку до ночі стежать за тим, аби місто було охайним. 

Ірина Щербаненко — переселенка з Херсонщини. Від початку повномасштабної війни її рідне село було під окупацією. Тільки через місяць вона наважилася виїхати до Дніпра.

Ірина Щербаненко, робоча ручного прибирання Центрального району: «Приїхала у березні місяці сюди. І місяця три сиділа у своїх знайомих, вони мене запросили сюди. І потім випадково, через знайомих, знайшла цю роботу. Дуже задоволена».

Ірина влаштувалась на роботу в КП «УРЕА».

Ірина Щербаненко, робоча ручного прибирання Центрального району: «Мене зустріли дуже добре. Не дивилися, що я переселенка».

Збирає сміття, прибирає вулиці Дніпра, якщо сніг — посипає тротуари.

Ірина Щербаненко, робоча ручного прибирання Центрального району: «Хочеться, щоби було чисто. Щоб ми всі жили у чистоті. Щоб дніпряни та гості Дніпра насолоджувалися цією чистотою». 

Робота Ірині подобається. Запрошує всіх охочих до дружньої команди. Дніпру потрібні вартові чистоти.

«Колектив у нас хороший, керівництво у нас відмінне. Нас не кривдить. Зарплата сплачується, плюс преміальні. Якщо комусь потрібна робота, нехай приєднуються до нашого колективу. Будемо дуже раді».

Для зацікавлених у працевлаштуванні: 0966805036, Ірина Сябрай.