Site icon Телеканал «ДніпроTV»

Комунальники Дніпра розпочали роботи з асфальтування проспекту Мира

У Дніпрі триває сезон гарячого асфальтування. Сьогодні на проспекті Миру на ділянці від Донецького шосе до вул. М. Міхновського розпочався черговий етап поточного (середнього) ремонту цієї вулиці. Про це повідомляє департамент благоустрою.

Це перша вулиця за рік, на якій ми виконаємо такі роботи, адже раніше через дію постанови Кабінету Міністрів № 590 такі роботи не можна було проводити. Проте завдяки змінам у постанові місто за дорученням мера Бориса Філатова змогло виділити на поточний ремонт доріг 350 млн грн.

Наразі по просп. Миру (на ділянці від Донецького шосе до вул. М. Міхновського) комунальники вже замінили на новий бордюрний камінь (з урахуванням доступності для маломобільних груп населення) та зняли старе асфальтне покриття. Наразі тривають роботи з асфальтування.

Загалом по проспекту Миру заплановано замінити асфальтове покриття на дорозі та на тротуарах на площі 31,5 тис. м2 та встановити 5,5 км нового бордюрного каменю. Орієнтовна вартість робіт по цьому обʼєкту – 50 млн грн.

Читайте також: Медзаклади Дніпра забезпечені усім необхідним на випадок блекауту