Site icon Телеканал «ДніпроTV»

Комунальники Дніпра продовжують упорядковувати парки міста

З перших днів повномасштабної війни комунальники не на мить не зупиняли роботу. Зараз міські служби працюють заради охайного вигляду парків. Скошування трави – процес щоденний. Цього разу роботи проводили в одному з парків на лівому березі. 

Щодня сотні комунальників виходять на вулиці Дніпра та приводять до охайного вигляду газони та насадження. Цього разу дістались одного з парків лівого берега, парку Кирилівка. Зараз тут прибирають траву біля доріжок та зон відпочинку.

Сусанна Живілова, директор комунального підприємства «Дирекція територій і об’єктів рекреації» Дніпровської міськради: “На цій локації маємо близько 8 га площі покосу, тому викошуємо біля дитячого майданчику, біля пішоходних доріжок, але не покриваємо весь парк. Це зумовлено ростом амброзії. І якщо її косити, вона зростає ще у більшій кількості”.

Комунальники скаржаться, парк псують місцеві жителі. Відвідувачі кидають сміття собі під ноги чи в клумби. Тож просять дніпрян прибирати за собою.

Сусанна Живілова, директор комунального підприємства «Дирекція територій і об’єктів рекреації» Дніпровської міськради: “Працівниками підприємства підтримується в належному стані території там, де активно перебувають люди. Але в нас є прохання не скидати негабаритне й габаритне сміття, оскільки це вважається еконвандалізмом”.

Парки й далі приводитимуть до ладу, а в питанні охайності зон відпочинку можуть допомогти містяни.