Site icon Телеканал «ДніпроTV»

Комунальники Дніпра готують місто до нового опалювального сезону

Дніпро готується до опалювального сезону. Працівники комунальних служб ретельно проводять ремонтні роботи та ревізії систем тепломереж у всіх районах міста.
Заміна труб, насосів та відновлення теплоізоляції. У котельних та теплових мережах Дніпра кипить робота з підготовки до нового опалювального сезону. На деяких локаціях комунальникам доводиться повність відновлювати прохідну систему.

Андрій Клименко, директор комунального підприємства “Теплоенерго” Дніпровської міськради: “Старі труби не видержали гідравліку, вони були дуже зруйновані, в незадовільному стані, технічно неможливо було подавати населенню, щоб не було тепловтрат, водопідпиток. Завдяки тому, що ми міняємо 520 погонних метрів електромережі, це дасть дуже задовільний опалювальний стан в квартирах наших мешканців”.

Одна котельня на балансі “Теплоенерго” може обслуговувати понад 300 будинків – це більше пів тисячі погонних метрів електромережі. Як кажуть фахівці, загалом по Дніпру вже 95% ремонтних робіт тепломереж зроблено. Працівники «Коменергосервісу» також пам’ятають, що зима близько.

Герман Ликасов, головний інженер комунального підприємства “Коменергосервіс” Дніпровської міськради: “Підприємством зроблено заміну теплових мереж у розмірі 80 метрів, відновили теплову ізоляцію, заменили засувки та провели 100% ревізію. Роботи проводили згідно з графіком. Були деякі зниження платежів населення, це можна зрозуміти, тому що інші потреби”.

За планом комунальників, всі ремонтні роботи будуть завершені до 1 вересня. Опалення в домівках дніпрян буде включено вчасно.