Site icon Телеканал «ДніпроTV»

Комунальні служби Дніпра відновлюватимуть будинки, які постраждали від ракетної атаки 28 липня

Вибито вікна, розбито шифер і зруйновано фасад будинків. У Дніпрі підрахували збитки від пошкодження будинків внаслідок ворожої ракетної атаки 28 липня по ЖК «Женева» та адмінбудівлі.

«Було дуже страшно за себе, за близьких».

Тетяна згадує страшну ворожу атаку по Дніпру 28 липня. Вибухова хвиля та уламки від ракети, яка влучила у ЖК «Женєва», пошкодили і її прилеглий 25-й будинок по вул. Святослава Хороброго.

Тетяна Лобас, мешканка постраждалого будинку: «Розбиті вікна, дах постраждав, летіли фурнітура і цеглини. Ви бачили, у даху є пробиті дірки від цеглин, і вони там досі залишаються. Приходили люди з ЖЕКу, дивилися, оцінювали ситуацію. Сказали, що все доволі серйозно».

63 вікна, пошкоджені дахи та будинкові стіни комунальники замінять та відремонтують у стислий термін коштом міського бюджету.

Владислав Грицай, директор департаменту житлового господарства ДМР: «Комунальники прибрали та вивезли десятки машин сміття, витягли з покрівлі батареї, які опалювали сусідній будинок, латку наклали. Але все це робитиметься не латкою, а капремонтом з повною заміною покрівлі, водостічних систем».

Міська влада не залишається осторонь та допомагає всім постраждалим від атак окупантів дніпрянам.

Читайте також: 91 школяр із Дніпропетровщини вирушив на канікули до Угорщини