Site icon Телеканал «ДніпроTV»

Комунальні проблеми: як швидко вирішити та куди звертатися

Комунальні проблеми, які вирішуються за кілька днів та навіть годин. У Дніпрі діють онлайн-ресурси, за допомогою яких люди можуть впоратись із житловими негараздами.

«Коли була аварія, по всьому місту з’явилася вода, а в нас не з’явилася».

Мешканці будинку по вулиці Ротна,17 більше тижня вимушені були жити без води.

Олена Штефановська, дніпрянка: «Мені знайома порадила. Каже, у них була проблема в будинку з електрикою. Вони написали на телеграм-канал Корбана, і проблему швидко вирішили. Ми написали. І справді, зателефонували того ж дня, дізналися проблему і одразу наступного дня почали ворушитись. Буквально за пару днів і зробили. Дуже вдячні, що люди працюють, що якось піклуються про нас».

Аварія на трубопроводі сталася через тимчасову зупинку насосно-фільтрувальних станцій внаслідок обстрілів.

Сергій Ченчевич, начальник інспекції по контролю за ремонтами КП «Дніпроводоканал»: «Підприємством були прийняті заходи для пошуку пошкодження та його усунення. Було проведено ревізію декількох колодязів із запорною арматурою. На теперішній час водопостачання відновлено в повному обсязі».

Отримати допомогу може кожен. Треба лише звернутися до Штабу взаємодопомоги Громадської ради. Заявки приймають з понеділка по п’ятницю з 9:00 до 17:00.

Антон Андрієнко, головний спеціаліст відділу забезпечення діяльності міського голови та його заступників ДМР: «Організація штабу взаємодії допомагає ще більше координувати роботу комунальних служб, тому що так ми бачимо найкритичніші заявки і намагаємося їх відпрацьовувати першочергово».