Site icon Телеканал «ДніпроTV»

Комунальні підприємства Дніпра працюють у звичному режимі — Філатов

Наразі в Дніпрі комунальні підприємства міста працюють в звичному режимі. Графік руху транспорту підлаштують під скорочену комендантську годину. Про це розказав міський голова Борис Філатов.

За його словами, кількість бажаючих евакуюватись із міста знову знизилася, тому на вокзалі ажіотажу немає. На 29 березня заплановано 3 евакуаційні потяги – на Трускавець, Івано-Франківськ та Чоп.

Громадський транспорт Дніпра підлаштовують під роботу в умовах воєнного часу.

«Велика кількість водіїв громадського транспорту задіяні на добровольчій основі для евакуації з Маріуполя. Частина, майже 30 людей, добровільно пішли на військову службу. Мотивація проста: ті, хто служив в армії, особливо танкових військах, це спеціалісти, які потрібні на фронті. Тому хотів би, щоб мешканці це розуміли», – зазначив міський голова Дніпра.

Ситуація з метро повністю контрольована. З початком війни компанія Limak евакуювала працівників. Тому відкачку води робитиме комунальне підприємство Дніпрометробуд. Після перемоги України турецькі фахівці повернуться та продовжать виконання контракту, наголосив Борис Філатов.

Водоканал працює у штатному режимі. Запасів хлору вистачає, розповів він. Комунальники почали ямковий ремонт доріг. Міськзеленбуд проводить планову обрізку дерев. Їх направлятимуть на потреби Збройних Сил – для будівництва бліндажів.