Site icon Телеканал «ДніпроTV»

Комбінована ракетна атака по Україні: під обстрілом опинилися — Київ, Харків, Сумщина та Дніпропетровщина

Сьогодні, 23 січня, з ночі росіяни обстрілювали Харків, Київ, Сумщину та Дніпропетровщину. Противник завдав комбінованого ракетного удару по Україні, застосувавши крилаті, балістичні, авіаційні та зенітні керовані ракети. Оборонці неба знищили 21 ворожу ракету над Україною.

Харків. Близько 04:00 та 07:20 окупанти завдали кілька ударів по Київському і Салтівському районам міста Харків. Окупанти вдарили по житловому багатоповерховому будинку у Київському районі Харкова. Зруйновані багатоквартирні житлові будинки, навчальний заклад, інша виключно цивільна інфраструктура. Кількість загиблих внаслідок ворожого обстрілу Харкова — 5. Травмовано – 51 особу, з них 4 – діти та підлітки 10, 12, 14 і 17 років, їх стан середній. Всіх потерпілих доставили до лікарень. Також ворог обстріляв оздоровчий табір в Балаклії. Про це повідомляють в Харківській ОВА.

Київ. Внаслідок ракетної атаки по Києву у Святошинському районі зафіксовано:
– загоряння припаркованих автомобілів;
– загоряння квартири в багатоповерховому житловому будинку;
– пошкодження нежитлової забудови;

У Печерському районі – пошкодження нежитлової будівлі. У Солом’янському – пошкодження житлового будинку. У Дарницькому – падіння уламків на дах багатоповерхового житлового будинку (без подальшого горіння) та на територію дитячого садочку (без руйнувань та пожежі). Шевченківський район – 1 локація, вибуховою хвилею пошкоджено вікна в житловому будинку.

Внаслідок ракетного удару у Києві – 22 травмованих людини, одна з них у стані клінічної смерті. Серед них — 4 дітей. 12 людей госпіталізовано. Також одна людина загинула. Про це повідомляють в КМВА.

Сумщина. У Шостці на Сумщині під ворожим ударом опинилися об’єкти критичної інфраструктури. Інформація щодо постраждалих та руйнувань уточнюється. Про це повідомляють в ОВА.

Дніпропетровщина. Внаслідок російської атаки в одному зі скверів Павлограда загинула жінка. Їй було 43 роки. Пошкоджені інфраструктура, дві школи та 8 багатоповерхівок. У Павлоградському районі наші захисники збили ворожу ракету. Уламки понівечили приватні будинки та сонячні панелі. Про це повідомляюьб в ДніпроОВА.

Читайте також: Оборонці неба знищили 21 ворожу ракету над Україною, з них 1 над Дніпропетровщиною