Site icon Телеканал «ДніпроTV»

«Кіно закінчилось»: актор Павло Алдошин про службу в ЗСУ

Зі знімального майданчика на війну. Актор, який зіграв головну роль у фільмі «Снайпер. Білий ворон», Павло Алдошин, від початку повномасштабного вторгнення захищає Україну зі зброєю в руках. Журналісти Дніпро ТВ записали з ним ексклюзивне інтерв’ю про те, наскільки кіно відрізняється від реальних подій і про свій перший бій.

Від початку повномасштабного вторгнення росії в Україну, багато діячів культури захищають Батьківщину зі зброєю в руках. Не виключення і Павло Алдошин. Актор відомий за фільмом «Снайпер. Білий ворон».

В ексклюзивному інтерв’ю для Дніпро ТВ Павло розказав, як зйомки у фільмі про події на Донеччині вплинули на його вибір.

Павло Алдошин, актор, військовослужбовець ЗСУ: «Я думаю, що на мій вибір вплинуло більше знайомство з режисером цієї стрічки Мар’яном Бущаном, який мені трошки відкрив, скажімо так, мій світогляд, розширив в плані реальності війни».

Згадуючи свій перший важкий бій біля Ірпеня, Павло Алдошин відчув те, що до цього переживав тільки в кіно. Військовослужбовець не приховує біль.

Павло Алдошин, актор, військовослужбовець ЗСУ: «Це і є той момент, коли я відчув, що кіно закінчилось. Ось цей перший бій, де я побачив кров, де я побачив залитий кров’ю салон машини, коли стаскують твого побратима, цей гуркіт постійних розривів, літаки і т.п.»

Повне інтерв’ю з Павлом Алдошиним дивіться в рамках проєкту «Обличчя війни» — про зйомки фільму, службу в ЗСУ, родичів в Херсонській області, культуру та багато іншого.

Читайте також: Комунальники Дніпра закінчують відновлювати будинки, які постраждали від ракетного удару 17 листопада