Site icon Телеканал «ДніпроTV»

Хто представляє партію Загіда Краснова у міськраді Дніпра

Нині депутат від «Громадської сили», а раніше – начальник групи гвалтівників. Олександр Мірошниченко, який представляє партію Загіда Краснова у Дніпровській міській раді, має цікаве минуле. Виявляється, у свій час Мірошниченко був заступником голови УМВС у Миколаївській області. Саме тоді, коли всю країну сколихнули протести селян проти тодішньої міліції через жахливі події во Врадіївці. Про згвалтування жінки підлеглими Мірошниченка та чому чиновник приховує свою біографію – у сюжеті.

Громили райвідділки поліції та пішки вирушили на Київ – боротися за справедливість. Події, які у 2013 році відбулися у невеличкому селищі Врадіївка, що на Миколаївщині, сколихнули всю країну.

«Йде жінка вся гола, прикривається якимись лопухами, в руках босоніжки. Я кажу: “Допоможіть мені, мене побили”. Мене питають: “Хто?” Кажу: “Врадіївські мєнти”.

Тоді троє міліцейських жорстоко побили та згвалтували продавчиню Ірину Крашкову. З проламаним черепом, зламаним носом, численними гематомами та синцями дівчина потрапила до лікарні. Справу намагалися «зам’яти». Навіть знищили докази.

Подано клопотання про виклик лікаря-гінеколога, який саме знищив основний матеріал – тампони, які вона брала при дослідженні.

До останнього перевертні в погонах сподівалися на безкарність. Та врешті-решт, завдяки активним і рішучим діям громадськості, їх засудили до 15 років позбавлення волі.
Начальником таких «охоронців правопорядку» тоді був нинішній депутат від “Громадської сили” Олександр Мірошниченко. Він займав посаду заступника начальника УМВД у Миколаївської області – керував слідчим управлінням. Цікаво, що на сайті Дніпровської міської ради у біографії пана Олександра – пробіл. Виходить, що зі студентської лави він одразу пішов на пенсію. А про високі посади – ні слова. Самого начальника – Валентина Парсенюка – відсторонили одразу після Врадіївської трагедії, а от Мірошниченка – ні. Він потрапив під люстрацію вже у 2015 році.
Та хоч потім через суди Мірошниченко таки поновився на посаді та звільнився сам, все ж, схоже, кар’єра у структурах МВС для нього виявилася закритою. Тому пан Олександр знайшов де себе реалізувати – у партії «Громадська сила».

Втім, як бачимо за досвідом “Громсили”, люстрований міліцейський для цієї партії – скоріше плюс. Адже у рядах громсилівців можна знайти різних депутатів, у тому числі Олександра Глебкіна, якого звинувачують у педофілії.