Site icon Телеканал «ДніпроTV»

Хлопець з Дніпра продає сумки і збирає кошти на бронежилети

Війна вкрала звичне дитинство. Замість того, щоб ганяти м’яча чи бавитися з ляльками, українські діти приєдналися до волонтерів. Кожного дня вони потроху збирають гроші на бронежилети для наших захисників.

В Дніпрі теж є такий волонтер – це Костя. Ще наприкінці березня його мати через соцмережі повідомила, що сім’я збирає гроші родичу на бронежилет.

«Для цього пропонуємо Вам придбати у нас екосумку з малюнком мого сина Костя Краснов, яку пошила його бабуся Ольга Сергіївна. Вартість сумки 150 грн або 250 ( сумка з підкладкою). Дуже дякуємо», — написала Ганна Краснова.

І чудо сталося. Навіть під час війни.

«Автор цих сумок – хлопчик Костя з Дніпра. У нього аутизм. Його улюблений дядя 24 лютого пішов добровольцем в терборону одного з блокпостів Донецької області. Пішов в тому, у чому був. Але зараз ситуація там суттєво погіршилась. Бути без броніка там – це біда,написала засновниця PRoector Владислава Миколюк. – Костя вирішив малювати і продавати свої еко-сумки до тих пір, поки не збере дядькові на бронік. Про цю історію дізналась Наталья Донченко та через годину забезпечила дядька хлопчика необхідний захист. Сказати, що це магія – не сказати нічого».

Після цього, Костя вирішив, що продовжить збирати своїми сумками гроші на необхідний захист усім товаришам по службі свого дядька. Подивитись усі малюнки можна за посиланням.