Site icon Телеканал «ДніпроTV»

Халепа у дворі: куди звертатись якщо виникли комунальні проблеми

Три роки потопали у воді. Жителі вулиці Данила Нечая страждали від постійного підтоплення у дворі під час негоди, бо зливні системи вже давно вийшли з ладу. Люди звернулись на гарячу лінію Штабу взаємодопомоги Громадської ради. Наскільки швидко відреагували на проблему дніпрян комунальні служби?

Останні три роки жителі вулиці Данила Нечая потерпали від дощових вод у своєму дворі кожної негоди.

Тетяна, дніпрянка: «Була вода, забита зливова каналізація, дощова вода не уходила у дворі й проблематично було проїхати. Звернулися до штабу Геннадія Корбана за допомогою у ремонті та прочищенні зливової системи. Ми вдячні комунальним службам, які у поставлений термін впоралися зі своєю роботою».

Комунальні служби відремонтували дощоприймальні камери та очистили близько кілометра систем колектору. Робота проходила в два етапи – довелося залучити не одну бригаду.

Андрій Олефіренко, начальник дільниці з експлуатації дощоприймальних мереж Дніпра: «Дощоприймальна камера, яка була виготовлена з цегляної кладки, таки зруйнувалася, чим спричинила затор і засмічення самого трубопроводу. Були виконані роботи з самого демонтажу, а також потім встановлення опалубки і залиття з монолітного бетону самої камери дощоприймальної, і потім були виконані роботи з промиття самої дощоприймальної системи». 

Окрім цього, мешканці вулиці просять допомогти з розбитими дорогами.

Тетяна, дніпрянка: «Одночасно з ремонтом зливової каналізації ми подали на ремонт прибудинкової дороги, яка у нас у жалюгідному стані, на що так само отримали відповідь, що ремонт буде зроблений у теплий час, коли дозволить погода».

Штаб взаємодопомоги Громадської ради приймає заявки у будні з 9 до 17 години, за номерами, які є у відео.

Також цілодобово працює телеграм-канал Геннадія Корбана. Описати проблему можна в коментарях.