Site icon Телеканал «ДніпроTV»

Казахстан вказав росії на її місце: якою буде помста путіна?

Казахстан вказав на місце путіну. Після сенсаційної заяви президента Токаєва про невизнання ЛДНР, закрутилися економічні перетягування канату. Однак, при всіх спробах рф влізти на коня, 75% жителів Казахстану підтримує Україну, і про те не соромиться говорити агресору в обличчя.

Ситуація між Казахстаном і росією все більше нагадує протистояння, в якому путін… пасе задніх. росія призупинила відвантаження казахстанської нафти з порту Новоросійська. Казахстан заблокував 1700 вагонів з російським вугіллям. І все – через чесну позицію Токаєва щодо ЛДНР.
Отак, прямо в обличчя Путіну, президент Казахстану зробив поворотну заяву. Вдало розтлумачив подію Михайло Подоляк:

«Президент Казахстану Касим-Жомарт Токаєв відмовився визнавати квазіанклави ЛДНР. Жодна країна СНД/ОДКБ не хоче брати участь у російських злочинах. Єдиним союзником Кремля на політичній карті залишилася Сирія. путін хотів зробити з росії могутню країну, а зробив ізгоя, що нерукоподається».

На росії ж запустили тік-ток машину – Кадирова, який накинувся на історичне минуле Казахстану, інтепритуючи його дуже по-своєму.
Відповідь Токаєва не забарилася – гідну відсіч він дав одному з росЗМІ.

“Росії ніхто кланятись не буде”.

Нагадаємо, що президент Токаєв також відмовився від російського ордену Олександра Невського. І як сказав ексчлен Національної ради суспільної довіри при президентові Казахстану Арман Шораєв, «розмазав по стінці пітерську шпану і самого путіна».
Нині у цій боротьбі із російським загарбництвом Казахстан закликав ядерні держави світу розробити план ліквідації ядерної зброї до 2045-го року. Слідкуйте за подіями разом із нами.