Site icon Телеканал «ДніпроTV»

Юні спортсмени Дніпра займаються футболом попри війну

Розвиток спорту попри війну. У Дніпрі юні футболісти мають змогу покращувати свої навички у секції Мiської дитячо-юнацької спортивної школи з iгрових видiв спорту Днiпровської міської ради на базі Ліцею №142, де відповідно договору проходить навчально-тренувальний процес.

Ліцей №142. Тут працює секція з футболу Мiської дитячо-юнацької спортивної школи.

Назару 9 років, футболом він займається вже 6.

На початку тренування пролунала тривога і всі діти прийшли в укриття.

До сирени ми зробили розминку і почалася тривога.“, – Назар Кондращенко, вихованець Мiської дитячо-юнацької спортивної школи з iгрових видiв спорту ДМР.

Всі хлопці непосидючі, їм вже дуже кортить знову взяти м’яч, проте безпека на першому місці.
Наразі у місті працює 21 спортшкола, в усіх є укриття. Тож майже 7000 вихованців вже продовжують навчально-тренувальний процес.

Укриття у ліцеї № 142 розраховане на півтори тисячі осіб.

В укритті є централізоване водопостачання, у нас є туалетні кімнати, автоматична пожежна сигналізація, у нас автоматична вентиляція, ми забезпечені генераторами, вогнегасниками, меблями. Також в укритті є вайфай.“, – зазначає Людмила Хмеленко, директорка ліцею №142.

Як пролунала тривога, і ми побачили, що діти пройшли в укриття, яке знаходиться рядом з тренувальним полем. І зараз знаходяться на жаль в укритті. Я дуже приємно задоволений, тому що укриття облаштоване згідно всіх норм“, – Олександр Осипов, заступник директора департаменту, начальник управління спорту.

З 1 жовтня у ліцеї також запрацює пункт незламності.

Читайте також: У Дніпрі завершили оновлення футбольного поля в парку Новокодацький