Site icon Телеканал «ДніпроTV»

Інспекція чергового по місту щодо виконання доручень міського голови: звіт

Директор підприємства КП «Дніпроводоканал» Юрій Гамазинський перевірив виконання доручень міського голови Дніпра Бориса Філатова щодо роботи з боржниками та забезпечення зручних умов праці абонентських дільниць, ліквідування аварійних ситуацій на мережі водопостачання та облаштування тимчасових укриттів у місті, а також їх доступність для дніпрян у будь-який час доби. 

Робітники абонентської служби мають усі необхідні умови задля комфортного обслуговування споживачів. Для яких також оформили куточок, де розміщена обов’язкова інформація про роботу КП «Дніпроводоканал». Не забули й про інструкцію на випадок надзвичайних подій.

Олексій Нечуя, начальник абонентської дільниці Шевченківського району: «У нас доволі все комфортно: є система кондиціонування, опалення, у кожного працівника є своє робоче місце. Є окреме приміщення для прийому їжі. Все доволі зручно та комфортно».

Друга локація чергування – укриття 112 міської школи. Воно тримає свої двері відкритими цілодобово.

Світлана Петрівна, в.о. керівника закладу КЗО СЗШ №112: «Наше укриття особливе, тому що воно у нас є, тому що воно затишне, тому що воно створене таким чином, щоб зберегти життя й здоров’я всіх учасників освітнього процесу, життя й здоров’я мешканців мікрорайону, які до нас приходять».

Сховище відповідає всім нормам та має все необхідне для зручного перебування в ньому під час повітряних тривог. Укриття має три приміщення, загалом тут можуть розміститися майже 500 осіб.
Ремонт виконаний за міській бюджет. На місці постійно перебуває черговий, який проводить людей в укриття.

На мережі водопостачання сталась аварійна ситуація, утворився порив на металевій трубі.

Олександр Козинець, заступник начальника Чечелівського району по водопостачанню: «Вірогідність корозії метала, через це стався порив труби водопостачання. Єдина складність — це те, що це на проїзній частині. Заважає транспорт який проїжджає повз».

Водопостачання не перекривали. Лише в одному будинку на верхніх поверхах міг впасти тиск. Ремонтні роботи мережі завершать впродовж дня, разом з підготовкою ділянки до асфальтування.

Юрій Гамазинський, директор КП «Дніпроводоканал» ДМР: «Працює 6 одиниць техніки. В тому числі спецтехніка – гідромолот, молосос. Буде самоскид для вивозу ґрунту. Також забезпечені всі засоби для безпеки руху автомобілів».

Читайте також: Ордер на житло: у Дніпрі можна отримати прописку в гуртожитку