Site icon Телеканал «ДніпроTV»

Інспекція чергового по місту: перевірка укриття та знайомство зі студентами Дніпра

Перевірка стану укриття на території школи №16 та спілкування зі студентами-практикантами в комунальному підприємстві «єДніпро». Черговий по місту Костянтин Цепенніков перевірив виконання доручень міського голови Дніпра Бориса Філатова.

На території школи №16 облаштоване найпростіше укриття. Воно вміщає 300 осіб, має окремі кімнати для немовлят, а також місце для відвідувачів з тваринами.

Наталія Гаман, директорка школи №16: «Навіть вночі є постійні наші відвідувачі — це мами з діточками або люди похилого віку. І, звісно, вони перебувають з початку і до кінця сирени».

Всередині є все необхідне для комфортного перебування — туалети, вентиляція, Wi-Fi та безперебійне електроживлення. В укритті є додатковий аварійний вихід на вулицю.

Костянтин Цепенніков, заступник міського голови з питань цифрової трансформації: «Що важливо: укриття працює 24/7, тобто, коли повітрянна тривога, кожен з мешканців цього району може завжди туди звернутись. Ніяких питань немає. Тут є і водичка, і розетки, і Wi-Fi, і воно після свіжого ремонту».

У сховищі готові цілодобово приймати людей.

На базі КП «єДніпро» вкотре організували практику для дніпровських студентів. Єгор навчається на 2 курсі у Дніпровській політехніці. Така практика йому подобається.

Єгор Вовк, студент: «Дуже чудовий колектив, класна атмосфера, все позитивно. Писав ділову документацію як раз про співробітництво на всеукраїнські та міжнародні корпорації, якісь бренди».

Підприємство відвідав черговий по місту, він поспілкувався з практикантами та взяв участь у спільному засіданні.

Костянтин Цепенніков, заступник міського голови з питань цифрової трансформації: «Була така цікава розмова. Всі дуже відкриті, всім дуже цікаво. Тим більше, що зараз у КП дуже багато проєктів, їм було б цікаво ознайомитись з ними. Ну, і ми дивимось на них, бо там дійсно є талановиті студенти».

Ті, хто гарно покаже себе на практиці, матимуть можливість влаштуватися на роботу до КП.

Читайте також: У зелених зонах Дніпра за порядком слідкують Муніципальна варта та паркова охорона, є кнопки виклику поліції