Site icon Телеканал «ДніпроTV»

Їх покликання — допомога: у Дніпрі юридична компанія активно волонтерить

Кожна людина або власник підприємства може стати волонтером. Історія Олексія Савчука — гарний приклад того, що допомогти може кожен, незалежно від фаху чи статків. 

Свій шлях Олексій починав у Дніпрі. Тут він відкрив власний юридичний бізнес, який працює тепер також у Києві. Чоловік розпочав волонтерську діяльність ще у 2014-му році.

Олексій Савчук, керівник благодійного фонду «ГЛОБА 22»: «Був такий момент, коли біля мене проїхало 19 машин швидкої підряд. Їхали за аеропорт, тоді дуже багато людей зі сходу привозили в аеропорт. Після цього вже неможливо було просто проходити повз цієї ситуації». 

Олексій розробив багато волонтерських проєктів. Згодом він зрозумів, що зможе допомагати більше, якщо буде діяти за фахом.

Олексій Савчук, керівник благодійного фонду «ГЛОБА 22»: «Ми тут робили вже проєкти по навчанню для юристів, для адвокатів. Створювали об’єднання різних юридичних корпорацій». 

Також Олексій прийняв участь у форумі громадських організацій, що зараз проходить у Дніпрі. Його головна мета  — навчити людей ефективно займатися волонтерською діяльністю.