Site icon Телеканал «ДніпроTV»

Яму на Белелюбського у Дніпрі засипали: прямо у калюжу невідомі висипали гору асфальту

Автомобілі залишають бампери. На вулиці Академіка Белелюбського автівки рухаються з відчуттям небезпеки, об’їжджаючи ями «зігзагом». Стан дороги дійсно не відповідає нормам. Однак, вчора зранку найбільшу яму засипали… під час дощу. Просто у калюжу звантажили гору асфальтової суміші. Так званий “ремонт” зафіксували на відео перехожі.
Роботи виконували невідомі люди без будь-яких розпізнавальних знаків. Містяни натомість не відрізнили невідомих робітників від комунальників. Виявилося, за засипання ями і якість нікчемного ремонту міськрада не відповідає. Наші журналісти запитали що буде з дорогою у Юрія Коробова начальника управління інфраструктури.

Дмитро Коробов, начальник управління інфраструктури Дніпровської міськради: “Бачимо, що як на вулиці Белелюбського, так і на інших магістралях міста з’являється аварійна ямковість, яка потребує усунення.
Саме і на вулиці Белелюбського планується виконати усунення аварійної ямковості. Звісно, погода вносить свої корективи. Тому буде не так швидко, як хотілося б. Але найближчим часом на цій вулиці буде виконано ремонт”.