Site icon Телеканал «ДніпроTV»

Яким буде наступний опалювальний сезон: відповідає «Теплоенерго»

У Дніпрі завершився опалювальний сезон 22 березня, але на сьогодні КП «Теплоенерго» продовжує забезпечувати теплом медичні установи, лікарні та пологові будинки. В межах чергування по місту помічниця директора КП «Теплоенерго» Анастасія Сухіна перевірила виконання завдання міського голови Бориса Філатова щодо підготовки котелень Дніпра до нового опалювального сезону.

Поетапно в різних районах міста розпочато гідравлічні випробування. Це дієвий метод діагностики, який дає змогу виявити слабкі місця трубопроводів опалення. Якщо знаходять пошкодження, виконуються ремонтні роботи із заміни зношених ділянок. Такі заходи дають змогу мінімізувати аварійні ситуації під час майбутнього опалювального періоду.

Наразі гідравліка проводиться у районній котельні, від якої взимку отримують тепло мешканці ж/м Червоний Камінь і частково ж/м Покровський.

«Як бачимо, мережі від цієї котельні витримали, ми це бачимо по стабільному тиску на монометрі. У разі пошкоджень мереж тиск би падав. А у разі пориву, ця адреса була б включена до плану капітальних ремонтів», — розповіла під час інспекції помічниця директора КП «Теплоенерго» Анастасія Сухіна.

Слюсар-ремонтник Олег додав, що окрім випробувань у котельні проводиться ревізія сальників, запірної арматури та котлів. Каже, що роботи вистачить на все літо.

Читайте також: Працюють цілодобово: аварійна служба вирішує проблеми дніпрян.