Site icon Телеканал «ДніпроTV»

Як у Дніпрі працюють банки, аптеки, супермаркети, пошта та АЗС: актуальна інформація

У четвер, 24 лютого, Росія оголосила війну Україні. Зранку у деяких містах прогреміли вибухи.У зв’язку з цим, піддавшись паніці, люди масово кинулися знімати готівку, купувати продукти та медикаменти. 

Що на даний момент відбувається і як працюють об’єкти критичної інфраструктури у Дніпрі –  банки, супермаркети, аптеки, заправки, водопроводи, газопроводи, стратегічні підприємства тощо.

ЗАПРАВКИ
Мережа БРСМ звернулася до клієнтів: “У цей напружений для нашої країни час ми тримаємо справедливу ціну на пальне, незважаючи на зростання курсу валют та ціну бареля нафти. Звертаємо увагу: ми працюємо не на верхньому кордоні державного регулювання цін на пальне. Але формуємо оптимальну ціну на літрі, не додаючи максимальної маржі. Ми прагнемо, щоб один із найважливіших ресурсів – свобода пересування – був доступний кожному українцю. Ми впевнені, що згуртованість нашого народу та бізнесу допоможе нам подолати кризу. Також наполегливо звертаємось до всіх гравців паливного ринку «стримувати свої апетити» на користь клієнтів! Народ наш є, народ наш завжди буде, ніхто не перекреслить наш народ! Ніхто не має права зазіхати на нашу землю! Слава Україні!” 

БАНКИ
Національний банк обмежив зняття готівки у межах 100 тисяч гривень на день, проте безготівкові операції не обмежуються.
Про це повідомив голова Нацбанку Кирило Шевченко.
«Ми не обмежуємо жодних безготівкових операцій. Обмежуємо зняття готівки з рахунку клієнта на 100 тисяч грн на день, це без зарплати та соцвиплат», — заявив Шевченко, додавши, що банкомати підкріплюються готівкою.

СУПЕРМАРКЕТИ

ДНІПРОГАЗ

МОБІЛЬНИЙ ЗВ’ЯЗОК

УКРПОШТА

НОВА ПОШТА

У Дніпрі не працюють три відділення Нової Пошти – №1, №9, №101. У Кам’янському не працює відділення №7.