Site icon Телеканал «ДніпроTV»

Як у Дніпрі працює Єдина гаряча лінія міської ради?

Сьогодні директор департаменту з питань місцевого самоврядування, внутрішньої та інформаційної політики ДМР Артем Нідєлько проінспектував роботу Єдиної гарячої лінії міської ради. Вона працює цілодобово і без вихідних. Щодня оператори ЄГЛ приймають близько 550 дзвінків від дніпрян з різних питань. Хтось хоче отримати консультацію, а хтось повідомити про аварію у ЖКГ.
 
«Єдина гаряча лінія – найбільш популярний вид звернення містян до міської ради. Оператори працюють 24/7. Навіть у новорічну ніч вони приймали дзвінки від дніпрян. Їх було близько 20-ти. Мешканці зверталися щодо вуличного освітлення, роботи ліфта, водопостачання, каналізації тощо», – сказав Артем Нідєлько.

За словами заступника начальника Єдиної гарячої лінії ДМР Дмитра Подопригори: «Торік на ЄГЛ надійшло 138 642 дзвінки. Із них більше ніж 70 тисяч – звернення за консультацією. Понад 45 тис. дзвінків пов’язані з питаннями аварій у ЖКГ. Та понад 21 тисячу – це звернення, які розглядаються у строк, встановлений законодавством. У порівнянні з 2022-м роком кількість дзвінків  зменшилася на 15 %.  А з початку 2024-го оператори прийняли вже близько 1 200 дзвінків від дніпрян».

Для безперервної роботи операторів ЄГЛ встановлено потужний генератор. Також налаштовано безперебійну роботу інтернету.

Звернутися на Єдину гарячу лінію ДМР можна за телефонами: (056) 732-12-12, (095) 732-12-12, (096) 732-12-12, (073) 732-12-12 (безкоштовно).

Під час інспекційного об’їзду черговий по місту перевірив і Пункт незламності в Лівобережній адміністрації (вул. 20-річчя Перемоги, 51).

 «Важливо те, що пункт незламності розміщується в укритті, тож тут безпечно.  Зроблено ремонт. Є аварійне освітлення та вихід. А ще – генератор. Тут можна підзарядити свої гаджети та перечекати повітряну тривогу або ж просто зайти зігрітися та випити гарячі напої», – зазначив Артем Нідєлько.
 
За словами голови Лівобережної адміністрації ДМР Юрія Федька, пункт незламності розрахований на 70 осіб, але за необхідності тут може вміститися більше людей: «Він обладнаний протипожежною сигналізацією, є санвузли. Достатньо місць для сидіння».
 
Читайте також: «Політексперт»-зрадник писав статті для російських інтернет-видань зокрема, про ворожий удар по багатоквартирному будинку у Дніпрі