Site icon Телеканал «ДніпроTV»

Як сьогодні, 21 жовтня у Дніпрі та області обмежать енергоспоживання

Через значні руйнування енергетичної інфраструктури НЕК Укренерго впровадив графіки обмеження електроенергії для частини промислових клієнтів у Дніпропетровській області. Обмеження потужності триватимуть з 7:00 до 22:00 21 жовтня. Про це повідомляє пресслужба ДТЕК Дніпровські електромережі.

Наразі графік стабілізаційних відключень для побутових користувачів у Дніпропетровській області не застосовується.

Однак, можливість застосування стабілізаційних відключень на всій території області лишається високою, наголошують у компанії. Якщо у державної енергокомпанії НЕК Укренерго виникне потреба збалансувати енергосистему графік буде застосовано.

Тому енергетики просять всіх зменшити використання електроенергії. Особливо в години пікових навантажень – з 6-ї до 11-ї ранку та з 17-ї до 23-ї вечора. Вмикайте потужні прилади (пральні, посудомийні машини, електродуховки, електрочайники, праски, обігрівачі) в нічні години доби. А також розподіляйте навантаження та користуйтесь найбільш потужними приладами по черзі. Бізнес-клієнтів просять обмежити використання зовнішнього освітлення фасадів офісів, ресторанів, торгових центрів тощо.

«Ці прості кроки допоможуть знизити необхідність відключень, або кількість відключених будинків. Наразі це найкраща підтримка енергетиків, котрі в режимі 24/7 роблять все можливе, щоб кожен вдома мав світло», – йдеться у повідомленні.

Читайте також: «Ось і вся конспірологія — не шити справи білими нитками», — Борис Філатов про версії щодо справи Микитася.