Site icon Телеканал «ДніпроTV»

Як пройшла новорічна ніч у Дніпрі: інформація від міськради

Традиційно новорічні свята – це час, коли зростає рівень злочинності, зокрема, нанесення травм на побутовому рівні, хуліганство тощо. Тому поліція чергує у посиленому режимі. Але святкування Нового року в умовах повномасштабної війни росії проти України пройшло зовсім по-іншому. Були зафіксовані одиничні правопорушення. Детальніше про це розповів директор департаменту громадського порядку і цивільного захисту Дніпровської міськради Олександр Чудновський, який, за дорученням міського голови Бориса Філатова, відвідав Дніпровське районне відділення поліції.

«Особовий склад поліції знаходиться на службі. Особливо тяжких злочинів за новорічну ніч не відбулось. Люди спокійні. Ми вдячні, що завдяки нашій поліції забезпечення громадського порядку відбулось у повній мірі», — відмітив Олександр Чудновський.

За словами заступника начальника управління поліції з превентивної діяльності Дніпровського районного управління поліції Романа Дороша, в новорічну ніч поліцейські Дніпра несли службу у посиленому режимі, були як піші, так і автопатрулі. Усього було залучено понад 300 поліцейських територіальних відділень поліції Дніпровського районного управління. 

Загалом було 808 реєстрацій, з них були повідомлення про безвісті зниклих дітей (3 факти). На щастя, діти не стали об‘єктами злочинів та були розшукані протягом години. 

Також надійшло 5 повідомлень про використання піротехнічних засобів, 3 – в Новокодацькому районі та по 1-му у Індустріальному та Шевченківському районах.

Читайте також: Ситуація з теплом та водопостачанням у Дніпрі станом на 14:00