Site icon Телеканал «ДніпроTV»

Як працюють Пункти незламності та єднання на базі закладів соцзахисту в Дніпрі

За дорученням міського голови Дніпра Бориса Філатова Підлубний Едуард Станіславович, заступник міського голови, директор департаменту соціальної політики ДМР, проінспектували роботу пункту єднання за адресою вул. Осіння, 11 Б.

На базі закладів соціального захисту працюють 6 Пунктів Незламності та 3 пункти обігріву. Всі пункти оснащені генераторами, мають павербанки, подовжувачі, аптечки, запаси води, дитячі куточки. Відвідувачі мають змогу випити гарячі напої, пригоститися печивом поки очікують заряду своїх гаджетів.

«Саме до цього пункту незламності звертаються не так багато людей, бо в цьому районі не дуже часті відключення світла. Він розрахований на 50 осіб. Всього станом на 06.02.2023 від початку роботи Пунктів Єдності у закладах соціального захисту відвідали 2250 людей, а за тиждень було 257 звернень. До наших пунктів обігріву звернулося майже 300 осіб станом на 06.02.2023, а за тиждень 7 осіб», — зауважив Едуард Бідлубний.

Список Пунктів незламності закладів соціального захисту:

Пункти обігріву:

Читайте також: З трьома товаришами прагнемо потрапити до однієї бригади – дніпрянин Микита про свій вибір на користь Гвардії наступу.