Site icon Телеканал «ДніпроTV»

Як працює аварійна служба Дніпра в умовах війни

Комунальні проблеми не зникають з епідемією або вторгненням ворога в Україну. Тому, попри війну, комунальники та аварійники Дніпра залишаються на своїх місцях, реагують на виклики і роблять життя у місті комфортнішим, які б проблеми не дошкуляли дніпрянам.

Пані Віра, дніпрянка: “С отоплением… топят так, что надо сидеть в хорошем свитере и в валенках. А канализация у нас вся течет в подвал, и каждую неделю-две выкачивают, поэтому запах у нас, конечно, стоит обалденный”.

Сьогодні у цьому багатоквартирному будинку замінять трубу центрального опалення. Комунальники готуються до зимового періоду. Запевняють, завдяки проведеним роботам, усунуть проблеми, на які скаржаться місцеві.

Ростислав Шетик, майстер аварійної служби: “По данному адресу выполняем плановые работы по замене участка трубопровода центрального отопления. В отопительный сезон были установлены хомуты. Летом, при подготовке дома к следующему отопительному сезону, устраняем данные неполадки”.

Аварійна служба щодня приймає близько сотні заявок з усіх районів міста. Усувають проблеми навіть вночі. У компетенції служби саме ліквідація аварійних ситуацій на внутрішньо-будинкових мережах.

Ростислав Шетик, майстер аварійної служби: “Работа аварийной службы в военное время практически не изменилась. Изменилась только нагрузка, изменилось количество заявок в связи с наплывом переселенцев в наш город. Мы занимаемся комплексным обслуживанием инженерных сетей многоквартирных домов”.

Працівників також вистачає, навіть попри те, що 18 аварійників наразі захищають Україну на фронті.