Site icon Телеканал «ДніпроTV»

Як переоформити договір на постачання електроенергії в умовах воєнного стану?

Електропостачальник YASNO (ТОВ «Дніпровські енергетичні послуги») створив умови, щоб клієнти могли дистанційно переоформити договір при зміні власника помешкання. Для цього достатньо заповнити заяву-приєднання та завантажити копії документів на сайті YASNO.

Для переоформлення договору з електропостачальником YASNO не обов’язково йти до енергоофісу. Виконати усі дії можна онлайн, для цього необхідно:

Зокрема необхідно надати: документ, яким визначено право власності на об’єкт, та витяг із державного реєстру на нерухомість, паспорт власника житла або документ, що його замінює, довідку про присвоєння ІПН, копію паспорту точки розподілу об’єкта (надає оператор системи розподілу), письмову згоду всіх співвласників об’єкту (якщо у помешкання кілька співвласників), довіреність на підтвердження повноважень особи на укладення договору про постачання електроенергії (якщо звертається уповноважена особа). Скановані копії або фото повинні буди зроблені з оригіналів або з завірених копій документів.

Фахівці YASNO опрацюють документи та проінформують клієнта про укладення договору або зв’яжуться для додаткового уточнення даних.

«Наразі на сайті YASNO ми зосередили усі необхідні сервіси для вирішення більшості питань з електропостачання. Передати показання лічильника, сплатити за електроенергію за номером особового рахунку чи адресою, замовити електронний рахунок та переоформити договір – усе це можна виконати не виходячи з дому у зручний час навіть зі смартфону. Ми рекомендуємо усім клієнтам користуватися нашими онлайн-сервісами та допомагати у цій справі тим, хто не є активним користувачем інтернетом», – сказав директор YASNO у Дніпропетровській області Юрій Федько.