Site icon Телеканал «ДніпроTV»

Як облаштоване укриття у закладі культури “Арттериторія” у Дніпрі

Чергова по місту Максименко Ірина, начальниця управління соціального захисту департаменту соціальної політики ДМР, перевірила виконання доручень міського голови щодо облаштування тимчасових укриттів у Дніпрі.

На сьогодні облаштовано 219 найпростіших укриттів комунальної форми власності. Усі – з відповідними актами про придатність для використання. На балансі міста перебуває всього 191 сховище. Окрім цього, 58 модульних споруд різного типу встановлені у місцях скупчення людей та на об’єктах критичної інфраструктури.

Одне з найпростіших укриттів знаходиться у приміщенні Комунального закладу культури “Арттериорія” за адресою вул. Липова, 12. Совище розраховане на 50 осіб, працює цілодобово, біля входу облаштоване місце для чергового. Розташування укриття позначається за допомогою таблички та покажчиків руху. Відповідно до вимог, є один основний вхід/вихід та один аварійний вихід.

Приміщення укриття забезпечено місцями для сидіння, електроживленням, штучним та аварійним освітленням, системами водопроводу та біотуалетами, а також системою вентиляції. Також тут є запаси води, як питної так і технічної, аптечка, шанцевий інструмент, вогнегасники.

Читайте також: На Дніпропетровщині повідомили про замінування усіх шкіл області