Site icon Телеканал «ДніпроTV»

Як місто сприяє молодим фахівцям: практика для всіх

Черговий по місту, заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів щодо цифрової трансформації Костянтин Цепенніков відвідав КП “єДніпро”, де зустрівся із студентами Дніпровського національного університету ім. О. Гончара, які проходять практику на базі підприємства.

Заступник мера обговорив із молодими фахівцями плани щодо цифрової трансформації. Під кінець зустрічі студенти мали змогу поставити запитання.

Зустріч пройшла в зручному форматі та невимушеній обстановці.

“Було приємно – поспілкуватись із студентами-практикантами. Вражає, як наша молодь сміливо ставить гострі питання та відверто висловлює свої думки. Дякую кожному і кожній, хто був на зустрічі, хто ставив питання і хто щиро реагував на відповіді. Це було позитивно та енергійно. Ці розумні, зацікавлені та активні молоді люди символізують майбутнє незалежної та демократичної України. Місто прагне створити умови для кар’єрного зросту та професійного розвитку наших дітей, щоб підтримати їх у цей важкий період. Тому студенти, які покажуть себе на високому рівні, будуть запрошені на співбесіду із можливістю майбутнього працевлаштування до підприємства”, – зазначив Костянтин Цепенніков.

Читайте також: Об’єкти критичної інфраструктури забезпечують альтернативними каналами зв’язку на випадок блекауту