Site icon Телеканал «ДніпроTV»

Як комунальники Дніпра долають наслідки негоди

Дніпро оговтується після нічного буревію та потужної зливи. Шквальний вітер повалив дерева, є обриви дротів ліній електропередач. Наразі у місті працюють місцеві комунальні служби.

Рвучкий вітер і рясний дощ. Ввечері Дніпро накрила негода та спричинила у місті аварійні ситуації. Містяни з різних районів повідомляли про повалені дерева. Постраждали автівки. На ранок вулицями міста лежали поламані дерева та гілки. Усувати наслідки негоди на світанку вийшли працівники КП “Міськзеленбуд”.

Олександр Некоз, начальник дільниці комунального підприємства «Міськзеленбуд»: «Заявки почали надходити вчора о 21:30. На сьогоднішній день у районі 20 заявок. Виконано 8, але заявки продовжують надходити, тому що були сильні пориви вітру та багато поламаних дерев. Працює 4 бригади, виконуємо по мірі надходження заявки».

Вітер був такої сили, що викорчовував дерева з корінням. Такий старий стовбур завалився на проспекті Пушкіна. Комунальники його розпиляли та прибрали за допомогою маніпулятора.

Олександр Некоз, начальник дільниці комунального підприємства «Міськзеленбуд»: «Техніка задіяна різна — маніпулятори, автовежі. Якщо треба – є кран. Технікою підприємство забезпечене будь-якою. Техніку викликаємо за необхідності”.

Аварійна бригада КП “Міськсвітло” чергує містом з ночі. Багато дерев повалило на вулиці Драгоманова. Вони пошкодили припарковані автівки, а також лінію зовнішнього освітлення. На місці працюють комунальники.
Звертатися по допомогу в усунені наслідків негоди можна на єдину гарячу лінію міського голови.