Site icon Телеканал «ДніпроTV»

Як дніпрянам відновити освітлення в подвір’ї

Мешканці Дніпра регулярно звертаються до міських служб та Громадської Ради по допомогу. Результатом співпраці на вулиці Високогірній стало нове вуличні світильники. 

Дніпрянка Ганна, яка проживає у будинку по вул. Високогірна, звернулася у телеграм-канал Голови Громадської Ради при міській раді Дніпра Геннадія Корбана по допомогу. На її вулиці не було вуличного освітлення. Заявку очільник Громради оперативно направив до відповідних міських департаментів та комунальних служб для подальшого реагування. Результатом робіт стало оновлення вуличного освітлення.

Проблема, яка турбувала мешканців будинків по вул. Високогірна, це повна відсутність освітлення. Пані Ганна через суцільну темряву впала та травмувалася.

«У нас було темно, а фактура дороги не дозволяє ходити просто так в темряві, тобто всі ходили з ліхтариками, бо тут постоянно падали люди, темрява була суцільна», — каже вона.

Жінка звернулась в телеграм-канал Геннадія Корбана. Заявку дніпрянки Голова Громадської Ради Геннадій Корбан направив відповідним міським департаментам та комунальним службам. Миттєва реакція комунальників: за два дні тут встановили 4 нових світильники та оновили електроніку.

«Були здивовані, я подала заявку на слідуючий день мені передзвонили і на інщі сутки зробили. Дуже дякуємо всією вулицею нам зробили освітлення, і до того ще сподіваємось у нас висить заявка в нас на покриття доріг», — зазначає Ганна Золотова.

Подібні робити з оновлення освітлення провели й на пр. Олександра Поля, 96-в, пр. Богдана Хмельницького, 108-а, вул. Академіка Янгеля, 77.

Комунальники якнайшвидше намагаються вирішувати проблеми дніпрян. Звернутись по допомогу можна до штабу взаємодопомоги Громадської ради.  

Заявки приймають з понеділка по п’ятницю з 9-тої до 17-тої години. Цілодобово працює телеграм-канал Геннадія Корбана, залишити заяву можна в коментарях.

Читайте також: У Дніпрі ліквідовують наслідки ракетного удару