Site icon Телеканал «ДніпроTV»

“Я побачила собаку на вулиці, вона була дуже худа”, — дніпрянка про покинуте цуценя на морозі

Її знайшли дуже худою та голодною. Історія собаки Бембі, яка з Києва потрапила до горе-господарки у Дніпрі. Жінка замість того, аби піклуватися про тварину – викинула її на вулицю у мороз. Знесилену тварину знайшли дніпряни і врятували.

Анастасія щодня підкормлює дворових собак. Зголоднілу Бембі знайшла на вулиці 17 січня.

“По своєму звичайному маршруту я побачила, що до мене біжить цуценя, дуже виснажене. Я відразу зрозуміла, що воно домашнє. Зазвичай вуличні собаки дуже бояться. Вони не підходять близько і не підпускають до себе незнайомців. Вона підійшла, і я її погладила. Вона добре пахне”, – каже дніпрянка Анастасія.

Жінка відразу відвезла собаку до ветеринарної клініки.

“Вона прийшла до нас худа, активна і голодна. Але загальний стан був нормальний, хоча насправді дуже худа. Собака її розміру важити 14 кілограмів – це дуже мало. Собака загалом адекватна і дуже дружелюбна. Проти неї казали, що вона агресивна, чи побічні дії її характеру непомітні”, – розповіла ветеринарка Марія Шулешко.

Про те, що собака агресивна, Анастасії  розповілаїї власниця. Саме цим жінка аргументувала те, що не хоче забирати тварину.

Дізнавшись історію життя тварини – Анастасія була шокована.

“Вона перенесла багато. У Києві її душили, її підв’язували за передні лапи наркомани. Волонтери забрали її в них. Собака вся в шрамах”, – зазначила Анастасія.

Та не пощастило Бембі і з новою господаркою. Анастасія зустрілася з Тетяною особисто, аби розпитати, чому вона так вчинила. Та все ж із третьої спроби Бембі пощастило знайти люблячу родину. Наразі її забрала сім’я з Дніпра, де собака почуває себе щасливою.

Читайте також: Повернули затишок у оселі: у пошкоджених багатоповерхівках встановлюють вікна та двері