Site icon Телеканал «ДніпроTV»

«І зараз Дніпро для мене є дуже знаковим!» – Сергій Притула відвідав Дніпро

Дніпро під час війни став хабом, який приймає біженців та збирає допомогу для військових. Приїжджають сюди у волонтерських справах і відомі люди.

Так, 12 червня наше місто відвідав відомий український ведучий, актор, громадський діяч, волонтер Сергій Притула. Про це він повідомив на своїй сторінці в Інстаграмі.

Сергій розповів, що його прийняли дуже тепло. Він зізнався, що дуже любить наше місто, адже з Дніпром його пов’язує довга історія і тут живуть багато його друзів.

«Ми познайомились на початку нульових, коли я був капітаном команди КВН «Тернопільська Особлива». І це були неймовірні сезони під оплески доволі вимогливої місцевої публіки!

Для мене, як для людини, яка пропагувала саме україномовний гумор, було великою радістю бачити в залі людей, які свідомо приходили на виступи нашої команди!

Потім те ж саме повториться за часів Камеді.

Потім Дніпро стане першим містом центру/сходу/півдня країни, у якому ми зібрали аншлаг з «вар‘ятами» з першої ж спроби. Жодної «розкачки»! Повний «Шинник»!

Але перед цим ще трапиться 2014-ий, коли Дніпро стане брилою, об яку розіб‘ються хвилі «рускава міра».
Не зламається. Вистоїть! Гордо понесе прапор Перемоги!

І зараз Дніпро для мене є дуже знаковим!

І тому, що незламний.
І тому, що за 20 років знайомства у мене тут з‘явились вірні друзі.
І тому, що ультрас «Дніпра» – це диво!
І тому, що вже 1,5 місяці тут працює команда нашого фонду, яка саме в Дніпрі сформувала хаб, з якого щодня конвої роз‘їжджаються по лінії фронту: від харківщини до зони ООС, від запорізької області до миколаївщини.

Нам тут добре. Місто гостинне, як завжди. Місцевий бізнес підтримує наші волонтерські потуги.

Буду приїжджати часто.
Люблю!» – написав він.

Читайте також: У Дніпрі плануються слухання щодо перейменування стадіону ім. Петра Лайка.