Site icon Телеканал «ДніпроTV»

Гучний скандал між сусідками: що не поділили дві дніпрянки і чому побилися посеред білого дня

Соціальні мережі переповнені суперечками через сварку, що сталась між двома жінками, одна з яких в результаті конфлікту ледь не втратила око. Що не поділили сусідки і як розвивається ситуація?

Сварка між мешканками житлового комплексу «River Park» спалахнула прямо на дитячому майданчику. В цей час там бавились чимало дітей. Наталя разом зі своєю дитиною прийшла до пісочниці, але її вже «зайняв» собака Дар’ї. Наталя впевнена, Дар’я накинулась на неї, бо не хотіла, щоб у інтернет потрапив «сумнівний» контент за її участю. Адже має чималу аудиторію в соцмережах.

Дар’я, каже Наталя, виприскала перцевий балон прямо їй в обличчя на очах у трирічної доньки.
Знімальна група спробувала зв’язатись з Дар’єю, аби почути її версію подій.

Дар’я, учасниця конфлікту: «Я б з радістю, охоче з вами поспілкувалася, проте наразі триває кримінальне провадження, яке відкрито з обох сторін. З мого боку та з боку постраждалої. Тому поки йде слідство, поки ведуться експерименти, поки ведеться досудове дослідження всіх матеріалів справи я не можу розголошувати. Як тільки пройде суд, як тільки буде вирок суду, і мені буде що показати та розповісти, я з радістю поспілкуюсь з усіма телеканалами».

Юристи стверджують: вчинки Дар’ї під час конфлікту неправомірні.

Катерина Ужва, адвокатка: «Саме тут має місце класичне перевищення необхідної оборони, тому що жінка, яка нападала, захищала своє право на конфіденційність, але обрала метод абсолютно ненормальний у соціальній взаємодії. Коли людина звертається до тебе усно, вона до тебе не торкається, яке ти маєш право на неї кидатися і її бити?»

Поліція тим часом вже відкрила кримінальне провадження. Наталя фігурує в ньому у якості постраждалої. Скандал набирає обертів і серед користувачів соціальних мереж, які розділились на два табори.

Дар’я активно висловлюється щодо інциденту в соцмережах. А у чаті житлового комплексу «River Park» навіть влаштували голосування. Питання — чи хочуть вони жити поряд з нібито наркозалежною.

Редакція ДніпроTV продовжує слідкувати за розвитком подій. 

Читайте також: З 1 червня в Україні зростуть тарифи на електроенергію для населення