Site icon Телеканал «ДніпроTV»

Громадськість  Дніпра допомагає міськраді виявляти правопорушників

Водій-нахаба. Мешканка Чечелівського району звернулася до телеграм-каналу голови громадської ради Геннадія Корбана, аби вирішити питання з хамовитим водієм. Заявку очільник Громради оперативно направив до відповідних комунальних міських служб для подальшого реагування.

На відео водій виганяє з маршрутки пільговиків та запускає всередину інших пасажирів. Ці кадри зняла пані Маргарита. Каже, була шокована.

Маргарита Бондаренко, дніпрянка: «Я зайшла, показала пенсійне посвідчення, а він не захотів. Він почав казати, що «поїде на ремонт». Я це все зняла на телефон і виставила в соцмережу. Була ще одна жіночка. Він сказав, щоб вона чула, що пасажири були проти мене, що він покидає маршрут, щоб не везти мене. Почали наполегливо доводити нам, пенсіонерам, що «які пільги, в країні війна». 

Від розпачу жінка одразу ж звернулась до телеграм-каналу голови Громадської ради при міській раді Дніпра Геннадія Корбана.

Маргарита Бондаренко, дніпрянка: «Там дійсно, як мені казали, відбуваються дива. Так воно і сталося. Я ще не доїхала додому, а вже мені дзвонили з різних організацій, вибачалися, з Автобаса. Сказали, що покарають водія. Це було дуже неочікувано. Ми, пенсіонери України, до такого не звикли. Я себе на пів години відчула як пенсіонер в Європі. Що в нас такого не буває, що в нас так ніхто не реагує, ми нікому не потрібні. А тут раптом так, як треба. Ось така була реакція після того, як я повідомила на телеграм-канал Геннадія Корбана».

Заявку Геннадій Корбан оперативно направив до відповідних міських департаментів, аби ті розібрались із горе-водієм.

Іван Васючков, головний спеціаліст департаменту транспорту та транспортної інфраструктури ДМР: «Перший раз водія просто притягають до дисциплінарної відповідальності, штрафують — це залежить від автотранспортного підприємства — від 300-1000 грн. І якщо це повторно, систематично така проблема, то такого водія, людину, що поводиться некоректно, просто звільняють». 

Пані Маргарита вдячна за втручання та допомогу і сподівається, що культура спілкування у водіїв з пасажирами налагодиться.

Якщо у вас виникли проблеми комунального характеру — звертайтесь за номерами, які є у відео. Заявки приймають у будні з 9-ї до 17-ї години. Звернення також можна надіслати на пошту.

Цілодобово працює телеграм-канал Геннадія Корбана, залишити скаргу можна в коментарях.

Читайте також: У Дніпрі провели інформаційну акцію щодо запобігання домашньому насильству