Site icon Телеканал «ДніпроTV»

Громадська рада спільно з міською владою продовжує оперативно опрацьовувати всі повідомлення містян

Каштани до 5-го поверху та сміття біля будинків — саме з такими проблемами звернулись місцеві мешканці до телеграм-каналу голови Громадської ради Геннадія Корбана, аби вирішити питання. Заявку очільник Громради оперативно направив до відповідних комунальних міських служб для подальшого реагування. 

Світлана мешкає в цьому будинку вже 14 років. Каже, каштани виросли вище 5 поверху та стали заважати спокійно жити. Жінка звернулась до телеграм-каналу голови Громадської ради при міській раді Дніпра Геннадія Корбана.

Світлана, мешканка: «У мене така проблема: були великі каштани з 64 року, вище 5-го поверху. У квартирі було темно всім сусідам, вони були аварійні. Приїхали, їх відзначили, що вони аварійні. І велике дякую, що швидко зреагував Генадій Олегович Корбан».

Очільник Громради Геннадій Корбан оперативно направив заявку жінки відповідним міським комунальним службам.

Світлана, мешканка: «За все велике спасибі, за швидку оперативність. Ми задоволені ,чесно. Цього чекали б… каштани аварійні були все-таки».

А це вже наступна локація. Тут мешканці скаржилися на відсутність баків для негабаритного сміття та велику купу мотлоху біля сміттєвих баків.

Олена, мешканка: «Я зверталася до Геннадія з проханням в його телеграм-канал, писала з проханням, аби тут прибрали сміття. У нас тут, як бачите, проблема: дуже великий майданчик, зносять все негабаритне сміття — якісь дивани, крісла. Там все таке — дуже важко його прибирати, тому що сміттєвози його не вивозять. Треба до когось звертатись, я попросила його. Це було приблизно тиждень тому, аби він, за можливістю, посприяв встановленню великого контейнеру, куди можна скидати це габаритне сміття, і там його раз на місяць вивозять».

Генадій Корбан, голова Громадської ради при міській раді Дніпра: «Дуже багато звернень йде, в тому числі до Громадської ради з приводу прибирання територій, з приводу вивезення великогабаритного сміття, з приводу взагалі очищення дворів і територій, які дуже забруднені після минулої зими. Комунальні служби реагують. Я можу сказати, що можна лаяти їх нескінченно, говорити, що вони у всьому винні. Але перш за все потрібно розуміти, що смітять люди, і люди повинні самі ставитися до місця свого проживання, до середовища проживання, дуже дбайливо. Але, на жаль, люди так не ставляться».

Якщо у вас виникли проблеми комунального характеру, звертайтесь за номерами телефонів, які є у відео. Заявки приймають у будні з 9-ї до 17-ї години. Або надішліть звернення на пошту.

Цілодобово працює телеграм-канал Геннадія Корбана, залишити скаргу можна в коментарях.

Читайте також: Цьогоріч майже 700 безробітних Дніпропетровщини пройшли навчання через Службу зайнятості