Site icon Телеканал «ДніпроTV»

Грабував магазини: у Павлограді затримали серійного крадія з Рівненщини

Поліцейські Павлограда викрили серійного крадія, причетного до понад 20 злочинів. Чоловік проникав до магазинів без сигналізації та відеоспостереження, звідки викрадав техніку та електроінструменти. Про це повідомили у Нацполіції Дніпропетровської області.

З грудня 2022 року до поліції Павлограда почали надходити повідомлення про крадіжки з крамниць. Поліцейські встановили, що до злочину причетний 37-річний житель Рівненської області. До кожної крадіжки чоловік ретельно готувався, перевіряв наявність охоронної сигналізації та камер відеоспостереження. Потім вночі приходив до магазину, підбирав ключ або зламував двері, та потрапляв до торговельних закладів. Заволодівши товаром, тікав з місця злочину.

3 квітня у нього в оселі провели обшуки та знайшли викрадені речі: мобільні телефони, флеш-носії, будівельні електроінструменти, електротовари, слюсарні інструменти та інші.

Йому повідомили підозру за ч. 4 ст. 185 ( крадіжка) Кримінального кодексу України.

Наразі правоохоронці встановлюють причетність підозрюваного до аналогічних злочинів, скоєних на території Павлограда та Павлоградського району.

Читайте також: На Льодовій арені в Дніпрі вандали побили вікна