Site icon Телеканал «ДніпроTV»

«Головне завдання влади – забезпечити роботу критичної інфраструктури», – голова Дніпропетровської облради Микола Лукашук 

«У Кривому Розі ворог влучив по нафтосховищу. ЗСУ проводить контрнаступ на півдні України. ДСНС на території Синельниківського та Криворізького районів виявили та знищили десятки боєприпасів.  У Синельниковому збили ворожий БПЛА. Селище Олександрівка опинилося без води», – голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук в ефірі марафону «Інформоборона» на телеканалі Дніпро TV підбив підсумки тижня, що минає. 

Проінформував також про роботу Комплексної програми соціального захисту населення Дніпропетровської області на 2020 – 2024 роки. Завдяки їй членам родин загиблих захисників передбачено надання щомісячної соціальної матеріальної допомоги. З початку нинішнього року було виплачено понад 6 мільйонів гривень 320 родинам загиблих військовослужбовців, які брали безпосередню участь в АТО/ООС. У серпні таку виплату проведено на загальну суму 797,5 тис. грн. У містах області діють відповідні місцеві програми, якими також передбачені додаткові соціальні гарантії.

Читайте також: 13 вересня у Дніпрі планується масштабне відключення води на центральних вулицях