Site icon Телеканал «ДніпроTV»

 «HIMARĶSович або ВЕЧІР З TALKом»: у Дніпрі стартував цикл зустрічей з блогерами

Цикл щирих, наскільки це можливо, зустрічей із цікавими людьми. Такою короткою, але влучною тезою описали новий проєкт, який стартував у Дніпрі. «HIMARĶSович або ВЕЧІР З TALKом» – це низка заходів, на яких відвідувачі матимуть змогу послухати та поспілкуватись з визначними блогерами Дніпра та України. Героїня першої зустрічі – Наталія Ніколаєва.

Зустріч тих, хто читає, із тими, хто пише. У затишній атмосфері пригніченого світла розпочалося знайомство із циклом «HIMARĶSович або ВЕЧІР З TALKом».

Здавалось, складна на перший погляд назва має досить просту розшифровку. TALK — оскільки це бесіда, а HIMARĶSович – не стільки відсилка, скільки привітання автора проєкту — Євгена Марксовича.

Ідея таких зустрічей народилась із фестивалю блогерів, який раніше проводили у Дніпрі.

«Мені постійно пишуть і питають, коли Джаз-фест, коли фестиваль блогерів? Але провести фестиваль ми зараз не можемо. Тож я буду запрошувати блогерів раз на три тижні для ось таких зустрічей. Основний критерій для мене, це ті, хто пише цікаво, щиро і від себе, не за гроші», — пояснює Євген Гендін – керівник проєкту, автор Театру «ДГУ».

Аби проєкт мав «здоровий» початок, героїнею першої зустрічі запросили Наталію Ніколаєву — лікарку, яке пише на медичні і не тільки теми. Водночас Наталія зізнається: себе блогером не вважає.

«У мене просто було сторінка, свої друзі. А з початком ковіду я зранку прокинулась, а виявилось, що я вже блогер. У мене 20 тисяч підписників нізвідки, раптом взялися. І далі я вже продовжила, оскільки це відповідальність за людей, які мені довірились», — говорить Наталія Ніколаєва, лікарка, блогерка.

На зустрічі гості мали змогу не лише побачити наживо авторів, яких читають в мережі, а й поспілкуватися, поставити запитання та дізнатися більше про їхні особистості.

Наступна зустріч відбудеться вже 12 жовтня, її героєм буде письменник, військовий і засновник проєкту «Мрія» — Юрій Гудименко.

Читайте також: Чому в Дніпрі відкликали перейменування кількох вулиць?