Site icon Телеканал «ДніпроTV»

Геть рф із ООН: на зруйнованому російською ракетою будинку в Дніпрі з’явився банер

Геть рф із ООН. Банер саме з таким гаслом вивісили на зруйнованому російською ракетою будинку на Перемозі. QR-код на банері містить посилання на петицію з вимогою виключити росію з Організації об’єднаних націй. Документ має вчергове привернути увагу людей з різних країн до агресії росії проти України.

На руїнах будинку, знищеного ракетою, розмістили банер із закликом виключити росію з ООН. На ньому зображено і QR-код з посиланням на зазначену петицію. Щоб встановити цей банер знадобилось близько 10 годин.

Сергій Карпенко, директор КП «ЖИЛСЕРВІС-14»: «Банер орієнтовно 20 на 7 метрів. Щоб демонтувати його, знадобилося орієнтовно 10 чоловік і дві одиниці спецтехніки. Сьогодні дуже добра погода, сьогодні все нормально. Перешкоди — це залишки заліза після російської агресії, зайняло якийсь час його демонтувати і нормально повісити плакат».

Політологи вважають, що перебування росії в ООН абсолютно незаконне.

Сергій Гайдай, політтехнолог: «Так, ворога треба перемогти на полі бою, і ми всі мріємо про те щоб наші військові викинули за межі України всіх окупантів. Але це не буде повною перемогою. Повна перемога можлива, коли ми приберемо росію і натиснемо на неї саме на міжнародному рівні, навіть після того, як вони програють війну».

рф — єдина країна, яка не підписала Статут ООН і не пройшла процедуру голосування.

Сергій Гайдай, політтехнолог: «Ця петиція вимагає керівництво ООН надати документи, які підтверджували би легітимність росії. Ми точно знаємо, що їх немає. І якщо цей факт буде визнаний, тоді Україна зможе почати процедуру вигнання нелегітимного члена з ООН».

Наразі петиція зібрала понад 300 тисяч голосів з потрібних 500 тисяч.